DENİZ YILDIZI ORDU’DA

Yokluk ve yoksulluğun umudu olan Deniz Yıldızı Derneği Ordu ilinde de beş aileye ziyarette bulundu

4 Ekim Pazartesi sabahı Ordu'ya hareket ederek oradan Ulubey İlçesi ve Şahinkaya ile Dikenlice Köyünü ziyaret eden dernek yöneticileri, Dikenlice Köyündeki üç aileyi ziyaret ettiler. Ziyaretten sonra Gölköy İlçesine giderek mahalle muhtarıyla birlikte iki aileyi daha ziyaret ettiler.  Deniz Yıldızı Derneğinin Ordu'da yapmış olduğu ziyaretlere başkan yardımcısı Ferhat Deniz ile Ordu basınından gazeteci Ahmet Çelenk katıldılar. Ziyaretten sonra gazeteci Ahmet Çelenk insanlarımızın bu şartlarda nasıl yaşadıklarına inanamıyorum, bizler gerçekten çok şanslı insanlarız dedi. Ekip akşam saatlerinde Giresun'a şehre döndü.

Derneğin başkanı Emine Acar, derneğimizin komşumuz olan Ordu iline de hizmet vermesi bizleri son derece memnun etmiştir. Ümit ediyorum ki herkesin programı olan Deniz Yıldızına Ordu'daki yardımseverlerimiz de duyarlılık gösterirler..Böylelikle bizlere de Ordu'daki yoksul, fakir ve kimsesiz insanlarımıza hizmet etmek nasip olur dedi. 04.10.2011

Okunma : 1760 | Eklenme : 04.10.2011