İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNİN KIRTASİYE YARDI MLARI DAĞITILDI

     Giresun Deniz Yıldızı Derneği, öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu. Kurulduğu günden günümüze kadar yardıma muhtaç ailelerin umudu olan Giresun Deniz Yıldızı Derneği, 2011-2012 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle, derneğe kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımında bulundu.

Giresun Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, Büyük bir özveriyle yardım çalışmalarını sürdüren derneğimiz, dernek gönüllüleriyle birlikte ilköğretim ve orta öğretimdeki öğrenciler için kırtasiye ve okul malzemeleri çalışmalarını tamamladılar. Geçtiğimiz Pazartesi günü okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye çalışmalarına başlayan dernek gönüllüleri, derneğimize kayıtlı fakir ve yardıma muhtaç ailelerle ilgili incelemelerini yamalmayıp hiçbir geliri olmayan ailelerin okuttuğu çocuk sayılarına göre kırtasiye malzemelerini hazırlayıp, öğrencilerimize teslim ettiler. Başkan Acar, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetişmesi için Deniz Yıldızı Derneği olarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Yardımseverlerimizin bize yolladığı kırtasiye malzemelerini onlar adına ulaştırmaya çalışıyoruz dedi.

Hizmete girdiğimiz günden bu yana Giresun il merkezi, ilçe ve köyler olmak üzere çok sayıda ailenin gıda, yakacak, ev eşyası, giysi, barınma ihtiyaçlarını karşılayan Giresun Deniz Yıldızı Derneği; kuruluş amaçlarından biri olan eğitim-öğretim çağındaki gençlerimize de maddi ve manevi destek olabilmek amacıyla başlattığı çalışmalar devam etmektedir.

Okunma : 874 | Eklenme : 30.09.2011
©Copyrights 2010-2018