AKBİM BİLGİSAYAR ÖĞRENCİLERİNDEN DENİZ YILDIZINA DERNEĞİNE ZİYARET

Akbim kurslarının "Tıp Sekreterliği" öğretmenleri Gönül Akdemir ve Ayşe Yılmaz ile öğrencileri Giresun Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret ettiler.

Bugün saat 14.00'da derneği ziyaret eden ekibi başkan Emine Acar ve yönetimi karşıladı. Derneğin il merkeziyle ilçe ve köylerindeki çalışmalarına daha önce de katılan kurs öğretmenleri, öğrencileriyle birlikte derneğin günümüze kadar yapmış olduğu çalışmalardan oluşan sinevizyon gösterisini izlediler. Kursiyerler sinevizyon izlerken ilimizdeki yokluk ve kimsesizlikle ilgili zaman zaman duygusal anlar yaşadılar ve derneğin faaliyetleriyle ilgili başkan Emine Acar'dan  bilgi aldılar.

Başkan Acar, Akbim kursları Tıp Sekreterliği kursiyerleri ve öğretmenlerinin derneğimizi ziyaretlerine çok teşekkür ediyorum, gençlerimizin yokluğa ve kimsesizlere karşı duyarlılıkları bizleri çok mutlu etti umut ediyorum ki gençlerimizle birlikte Giresun'umuzdaki yokluk ve kimsesizlere bir katkıda bulunabiliriz dedi. 23.09.2011

Okunma : 990 | Eklenme : 23.09.2011