GÖZLERİ GÖRMEYEN TEYZENİN İHTİYAÇLARI TESLİM EDİLDİ

Şeker hastalığından gözleri görmeyen, belden aşağısı tutmayan, haftanın üç günü diyalize giren teyzenin ihtiyaçları kurban bayramından önce teslim edildi.

Yoklukla mücadele ederken bir de şeker hastalığına yakalanan Kıymet Teyze her iki gözünü, belden altını ve böbreklerini kaybetmiş.  Espiye İlçesinin Cibrili Mahallesinde oturan Kıymet Çapkın'ın eşi de rahatsız. Deniz Yıldızı Derneğinin ziyaretinde teyzenin yaşantısına kolaylık sağlamak açısından hepsi yeni olmak üzere söz verilen bir fırınlı ocak, bir çekyat, 3 adet çelik tencere ve gıdası yaklaşan kurban bayramından önce aileye ulaştırılarak teslim edildi.

Başkan Emine Acar, Derneğimizin ilk ziyaretinde teyzeye söz verdiğimiz yeni eşyaları kurban bayramından önce aileye teslim ettik. Gözleri görmediği, belden altı tutmadığı, haftanın üç günü diyalize girerek canıyla uğraşmaya çalışan teyzenin mutluluğu görülmeye değerdi. İsterim ki bu mutluğu herkes paylaşsın. Bu teyzenin ihtiyaçlarının karşılanmasında başta İlhami Temel hocamız olmak üzere Espiye esnafına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 04.11.2011

Okunma : 840 | Eklenme : 04.11.2011