İKİ ÇOCUĞUNUN TEDAVİSİ İÇİN DESTEK OLUR MUSUNUZ?

Hayatını çocuklarına adayan annenin çilesi bitecek gibi değil.

Üç çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren annenin küçük oğlunun beynin sol gözü desteklemediği için sol göz hiç göremiyor. Eğer yaza kadar da sol gözün üniversiteler veya Dünya Göz Hastanesinde tedavisi yapılamaz ise oğlunun gözü kör olacak. Kızı ise doğuştan çölyak hastası olduğu için buğday ve buğday ürünlerini vücudu kabul etmiyor. Beslenmesi ise oldukça pahalı ürünlerle yapılıyor. Eğer kızı da üniversitelerde tedavi edilmez ise kansere dönüşme riski oldukça fazla. Her iki çocuğunun da tedavilerini karşılayamayan ve çaresiz durumdaki anne ise yalnız başına sigortalı bir işte asgari ücretle çalışıyor. Var olma sebebini çocuklarına adayan anne Tuğba Kaya dört gözle yardımsever insanlardan gelecek bir yardım elini bekliyor.

Başkan Emine Acar, Bulancak İlçemizde; çocuklarından birinin gözünün kör diğerinin kanser olma riski olan iki çocuğunun sağlık sorunlarıyla mücadele eden annenin gözyaşları insanın içini acıtıyor. Allah hiç kimseyi çaresiz ve sahipsiz bırakmasın. Hiçbir anne bu annemizin yerinde olmak istemezdi. Gelin hep birlikte kendini çocuklarına adayan annemize sahip çıkarak bir yardım eli de biz uzatalım. Yardımseverlerimiz yardımlarını derneğimizin 0454- 214 22 35 nolu telefonundan veya denizyildizidernegi_28@hotmail.com mail adresinden bizlere iletebilirler. Ümit ediyorum ki bizler de; kendini çocuklarına adayan ve hayata tutunmaya çalışan annenin dertlerine çare oluruz dedi. 23.12.2011

Okunma : 639 | Eklenme : 23.12.2011