KÜÇÜK EGEHAN’A YARDIMSEVERLER ve DÜNYA GÖZ SAHİP ÇIKTI

Kendisini iki çocuğunun sağlığına adayan anneye yardımseverler ve Dünya göz Hastanesi sahip çıktı.

Yokluğun yanı sıra bir de iki çocuğunun sağlık sorunlarıyla yaşama tutunmaya çalışan anneye yardımsever insanlarımız duyarlılık göstererek rahat bir nefes almasına katkı sağladılar. 6 yaşındaki Egehan Yıldırım'ın beynin sol gözü beslemediği için kör olma, 9 yaşındaki Özüm Yıldırım'ın çölyak hastası olup; tedavi yapılamazsa ileride kanser olma ihtimali var. Çaresizlik içinde olan anneye Deniz Yıldızı Derneği sahip çıkarak aileyi önce basın ile bir araya getirdiler. Sonra ekranlara alarak yardımseverlerle tanıştırdılar. Derneğin  aile için yaptığı çalışmalardan sonra Çölyak hastası kızın gıdaları İstanbul'dan Cemil Kızıltaş tarafından karşılandı. Gözü kör olma riski olan Egehan'a ise Samsun Dünya Göz Hastanesi sahip çıkarak Perşembe günü küçük Egehan'ı Samsun Dünya Göze davet ettiler ve ilk incelemelerini yaptılar. Aile ile ilgili hazırlanan televizyon programında ise 11 kişinin gönderdiği toplam 1865TL de ailenin T.C Ziraat Bankasındaki hesabına aktarıldı.

Başkan Emine Acar, yoklukla mücadele ederken bir de iki ocuğunun sağlık sorunlarıyla uğraşmak durumunda kalan annemize Allah kolaylıklar versin. Küçük Egehan'ın göz ile ilgili tedavisinde Giresun Ada Hastanesi Göz Ünitesine ve Derneğimizle sürekli iletişim halinde olan Dünya Göz Hastanesi Kurumsal İletişim'den Pınar Öztomurcuk'a ve Pr.Dr. Dilek Erkan'a ile Özüm'ün bir yıllık çölyak gıdasının temini konusunda işadamlarımızdan Cemil Kızıltaş'a ve nakdi yardımlarını esirgemeyen yardımseverlerimize, emeği geçen herkese bu ailemiz adına çok teşekkür ediyorum dedi. 09.01.2012

Okunma : 867 | Eklenme : 09.01.2012