DENİZ YILDIZI DERENEĞİ ORDU İLİNDE ÇALIŞMALAR YAPTI

Yokluk ve yoksullukla ilgili çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Deniz Yıldızı, Salı günü sabah 9'da Giresun'dan Ordu'ya hareket ederek Ordu'nun ilçe ve köylerinde incelemelerde bulunduktan sora akşam saat 7'de şehre döndü.

     Her perşembe akşamı Atlaş Tv'de yaptığı programlarla kimsesizlerin umudu olmaya devam eden Deniz Yıldızı Derneği önceden Ulubey ve Gölköy ilçelerine beş aileye ziyarette bulunmuştu. Şimdi de geçen hafta önce Efirli, Yalıköy'den sonra da merkeze gelerek bir merkez köyde incelemelerde bulundu. Ziyaret esnasında başkan Acar, insanlarımızın bu şartlarda nasıl yaşadıklarına inanamıyorum, bizler gerçekten çok şanslı insanlarız diyerek üzüntülerini dile getirdi.

     Başkan Emine Acar, derneğimizin komşumuz olan Ordu iline de hizmet vermesi bizleri son derece memnun etmiştir. Ümit ediyorum ki hepimizin programı Deniz Yıldızına Ordu'daki yardımseverlerimiz de duyarlılık gösterir...böylelikle umutları tükenmiş, hayatla bağları kopmak olan insanlarımıza birlikte hizmet etmek nasip olur dedi. 12.01.2012

Okunma : 781 | Eklenme : 12.01.2012
©Copyrights 2010-2018