GÖNÜLLÜLERİMİZE TEŞEKKÜRLER

     Yardımseverler, ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarını giderilebilmek amacıyla Deniz Yıldızı Derneğinde gönüllü olarak çalışıyorlar.

     İhtiyaç sahibi insanlarımıza verdiği hizmeti her yıl artırarak devam ettiren Deniz Yıldızı Derneğinin gönüllü sayısı da artıyor. Gönüllüler ekibine katılan Sevgi Turan, Sultan Şeker, Ayhan Top ile ekibi hem boş zamanlarını değerlendirebilmek hem de gönüllülükle bir işe katkıda bulunabilmek amacıyla her gün öğleden sonra gelerek dernek faaliyetlerine katkıda bulunmaya çalışıyorlar. İlk gün yardımsever insanlarımızın gönderdiği elbiseleri düzeltip yaş gruplarına göre sıralamaya çalışan gönüllü ekibi daha sonra da dernek yöneticileriyle birlikte ilçe ve köylerdeki incelemelere giderek gerçek muhtaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyorlar.

     Başkan Emine Acar, içinde yaşadığımız topluma fayda sağlayabilmek amacıyla derneğimizin çalışmalarını geliştirerek daha fazla ihtiyaç sahibi insanımızın derdine dermen olmak istiyoruz. Bu konuda zamanı müsait olan yardımseverlerimizle birlikte çalışmak ve gönüllülerimizin sayısını artırmak istiyoruz. Her insanının içinde var olan yardımseverlik duygusunu geliştirmek, farkındalık düzeyini artırabilmek, çalışmalarımızı birlikte yürütebilme bakımından imkânı olan yardımseverlerimizi derneğimize bekliyor ve kuruluşundan günümüze kadar derneğimizin faaliyetlerine katkıda bulunan gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum dedi. 15.12.2011

Okunma : 608 | Eklenme : 15.12.2011
©Copyrights 2010-2018