TOPLUM DESTEKLİ POLİS BÜRO AMİRİNDEN DENİZ YILDIZINA ZİYARET

Toplum Destekli Polis Büro Amirliği Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret etti.

Dernek lokalinde yapılan ziyarete Toplum Destekli Polis Büro Amiri Şentürk Külekçi ile Tamer Çerik, Serap Atılgan katıldılar.  Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekibini başkan yardımcısı Ferhat Deniz ve yönetim kurulu üyesi Berrin aydın karşıladı. Ziyarette "toplum yararına yapılan ve yapılması gereken konular" üzerinde sohbet edildi ve derneğin yaptığı çalışmalar sinevizyon gösterisiyle birlikte misafirlerle paylaşıldı.

Başkan yardımcısı Ferhat Deniz,  Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekibinin ziyaretinden memnun olduklarını belirterek kendilerine çok teşekkür ediyorum. Dernek olarak siyasi partilerimizi ve STK'lara ziyaret etmeye çalışıyoruz. Kuruluş amacımızda olduğu gibi STK'lar başta olmak üzere birçok kurum ve kuruluşlarla birlikte toplum yararına ortak projeler geliştirerek birlikte güzel işler başarabiliriz dedi. 05.12.2011

Okunma : 852 | Eklenme : 05.12.2011