AYŞEGÜLÜN EVİNİN ÇATISI YAPILDI ÇİNKOLARI ÇEKİLDİ

Kuruluşundan günümüze kadar yardımsever insanlarımızın desteğiyle yüzlerce insanımıza mutluluk kaynağı olan Deniz Yıldızı Derneği bu kez yaşlı teyze ile kızının umudu oldu ve evinin çatısı yapıldı, çinkoları çekildi.

     Sağlık açısından hiç de elverişli olmayan koşullarda yaşayan Ayşegül Karakılıç ve annesi için dernek yönetimi çalışmaya önce evdeki çöplerin boşaltılmasıyla başladı. Daha sonra evin elektrik tesisatı, su tesisatı, mutfak tezgâhı ve mutfak ihtiyaçları,  iç kapılar, yer döşemeleri ve baya badana için çalışmalarıyla devam etti. Daha sonra evin içinin eşyaları yine yardımseverlerin gönderdiği eşyalarla birlikte düzenlemesi yapıldı. Son olarak da evinin çatısı ve çinkoları tamamlanarak Ayşegül ve annesi için; çöplerin arasında yaşarken hayat yeniden başlamış oldu.

   Başkan Emine Acar, yaşlı anne ve kızı sağlık başta olmak üzere çok olumsuz şartlarda yaşıyorlardı. Derneğimiz yardımsever insanlarımızın desteğiyle tüm ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra şimdi de çatı ve çinkosunu tamamladı. Bu çalışmanın rehberliğini yapan Ahmet Şahin başta olmak üzere evin çinkolarını üstlenen Osman Özcan'a, keresteleri üstlenen Şükrü Şahin, işçiliği üstlenen Süleyman Kurt'a, evin bu durama gelmesinde bir önceki çalışmalarda katkısı olan ve bu duruma gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.  16.12.2012

Okunma : 842 | Eklenme : 16.01.2012
©Copyrights 2010-2018