DENİZ YILDIZINDAN BULANCAK YARDIMSEVERLER DERNEĞİNİNE ZİYARET

İlimizdeki sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerine devam eden Deniz Yıldızı Derneğinin bu seferki ziyareti Bulancak Yardımseverler Derneğine oldu.

Dernek yönetimini, Bulancak Yardımseverler Derneği Başkanı Ayşe Küçük ve ekibi karşıladı. Yapılan ziyarette yönetim kurulu üyeleri Reyhan Asar, İlknur Sarıgöl,Gülsüm Üstün ve Nalan Üstün de hazır bulundular. Deniz Yıldızının yaptığı nezaket ziyaretinde her iki derneğin de kuruluş amacı ve çalışmaları paylaşıldı ve bundan sonra özellikle Bulancak İlçemizdeki yardıma muhtaç insanlarımızla ilgili projelerin geliştirilerek ortak çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Başkan Emine Acar, sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberliği açısından ilimizdeki kurum ve kuruluşlara ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bulancak Yardımseverler Derneğinin bizlere gösterdiği ilgiye teşekkür eder, bizlerde kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. 26.12.2011

Okunma : 1026 | Eklenme : 26.12.2011