RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ 300 FAKİR ve YETİM ÇOCUK GİYİNDİRİLDİ

Giresun ilçe ve köylerinden 300 fakir yetim çocuk giyindirilerek bayram sevinci yaşatıldı.

Yaklaşık bir ay süren çalışma Deniz Yıldızı Derneği ile İstanbul Giresun Federasyonu tarafından gerçekleştirildi. İlçelerden Giresun'a gelen çocuklar dernek yöneticileri tarafından karşılanarak Giresun'da önemli bir mağazada kendi beğendikleri renk, desendeki elbise, tişört, gömlek, çorabı aldı. Daha sonra yine Giresun'da önemli bir ayakkabı mağazasına gelerek çocuklar istediği renk desen ve marka ayakkabıları alarak bayrama hazırlandılar. Çocuklara bayramlıklarının teslim töreni 3 Ağustos Cumartesi(Kadir Gecesi) günü saat 13.00'de Valilik Konferans salonunda yapıldı.  Çocuklara bayram sevinci yaşatabilmek amacıyla yapılan programa Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Vali beyin eşi Melahat Şahin, Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan ve yönetim kurulu üyeleri, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, İl Milli Eğitim Müdürünün eşi Döndü Akkurt, Muhtarlar, Gönüllüler ve basın mensupları katıldı. Programda Bulancak Sofulu Köyü Muhtarı Mustafa Çakır, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar,Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz birer konuşma yaptılar. Vali beyin eşi Melahat Şahin ve Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar federasyon başkanı Hasan Turan'a teşekkür plaketi verdi. İlçe ve köylerden gelen çocukların bayramlıklarını giymesiyle devam eden program çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirilerek tamamlandı.

Başkan Emine Acar, yaklaşık bir ay süren çalışma Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan bey ve yönetiminin katkılarıyla birlikte Giresun'un il ve ilçelerinde oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan fakir ve yetim300 çocuğa bayram sevinci yaşatmaya çalıştık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 05.08.2013

Okunma : 534 | Eklenme : 05.08.2013