EYNESİL KEMALİYE KÖYÜNDE YAPILAN 64. YENİ EV TÖRENLE BİRLİKTE MUHTAÇ AİLEYE TESLİM EDİLDİ

    Yardımseverlerle birlikte yaklaşık on ay devam eden çalışmanın sonunda muhtaç aile için yapılan yeni törenle birlikte aileye teslim edildi.

    Üç çocuğuyla çok zor şartlarda yaşamaya çalışan aile yeni bir ev yapılarak dün(Salı)teslim edildi. Eynesil İlçesi Kemaliye Köyünde yapılan törene Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Eynesil Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, daire müdürleri, Bulancak Erdoğan Köyü Derneği, İstanbul'dan misafirler ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı. Aile yeni evin teslimi için yapılan programda muhtar Mustafa Civak, Av. İbrahim Topal, Başkan Emine Acar, Kaymakam Gökhan Gürbüzerol ve Vali yardımcısı Yüksel Çelik birer konuşma yaptılar. Yaklaşık on ay süren çalışmada ciddi emekleri bulunan muhtar Mustafa Civak, Av. İbrahim Topal,vakıf müdürü Mehmet Balcı, Muhammet Vatan, Yaşar Kavgacı'ya plaket verildi. Yeni evin duasıyla birlikte aileye yeni evi teslim edildi.

          Başkan Emine Acar, Eynesil İlçesi Kemaliye Köyünde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan Sahip Civak ve ailesi için yaklaşık on aydır yardımsever insanlarımızla birlikte yardımcı olmaya çalıştık. Bugün yeni evlerini teslim ettik. Bu evin yapımında kaymakam bey,muhtar, vakıf müdürü, Muhammet Vatan, Abdullah Civak, Yaşar Kavgacı, İstanbul'daki dernekler başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışı çok sayıda insanımızın emeği geçti. Katkıda bulunan herkese ailem adına çok teşekkür ediyorum dedi.

 

 

Okunma : 632 | Eklenme : 03.07.2013
©Copyrights 2010-2018