EYNESİL KEMALİYE KÖYÜNDEKİ EVİN İNŞAATI TAMAMLANDI

Üç çocuğuyla birlikte zor şartlarda yaşamaya çalışan ailenin evinin inşaatı tamamlandı.

Eynesil İlçesinin Kemaliye Köyünde iki yaşındaki oğlu beyin tümörü, 6 yaşındaki oğlu ise konuşma ve rehabilite engeli üç çocuğuyla birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan SaipCivak ve ailesi için yapılan yeni evin boya ve badanasıyla birlikte inşaatı tamamlandı. Bugüne kadar muhtar ve köylülerinin yardımlarıyla gelen aileye Deniz Yıldızı Derneği de sahip çıkarak yardımsever insanlarla birlikte yeni bir eve kavuşmasını sağladılar. Artık onların da yeni bir evi oldu.

Köy muhtarı Mustafa Civak'ın rehberliğinde yürütülen çalışma sekiz ay sürdü. Aile adına yapılan çalışmaya; ilçe erkanı, köyün İstanbul'daki dernekleri ve çok sayıda yardımsever insan katıldı. Yapılan çalışmayla beraber ortaya güzel bir eser çıktı.

Başkan Emine Acar, derneğimizin yaklaşık sekiz ay süren çalışması inşaatın boya ve badanası tamamlanarak sonlara gelindi. Şimdi bir, iki ve altı yaşındaki çocuğuyla birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan ailemizin yeni evine taşınabilmesi için oturma odası, yatak odası, beyaz eşyalar ve mutfak eşyalarına ihtiyacımız var. Yardımsever insanlarımızın destekleriyle birlikte ailemizi yaklaşan ramazan ayından önce yeni evine taşımak istiyoruz. Yeni evin bugünlere gelmesinde İlçe erkanına, muhtar Mustafa Civak'a, Muhammet Vatan'a, Aydın Kömürcü'ye İstanbul'daki köyün derneklerine ve evin bu duruma gelmesinde emeği geçen katkıda bulunan herkese ailem adına çok çok teşekkür ediyorum dedi.10.06.2013

Okunma : 649 | Eklenme : 08.06.2013