EYNESİL KAYMAKAMLIĞINA ZİYARET

İnceleme ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Eynesil'de bulunan başkan yardımcısı Ferhat Deniz Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürünü ziyaret etti.

Kaymakam Gökhan Gürbüzerol veVakıf müdürü Mehmet Balcı'yı makamında ziyaret eden başkan yardımcısı Ferhat Deniz, Kaymakamlığa ve vakıf müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.  Yaklaşık bir yıldır Eynesil Kemaliye Köyünde Dar gelirli bir aileye yardımcı olmaya çalışan Deniz Yıldızı Derneği çalışmanın sonlarına yaklaşırken hem yöneticileri hem de ihtiyaç sahibi aileye yeni evin yapılmasına katkıda bulunan yardımseverleri ziyaret ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Emine Acar, Eynesil İlçemizin Kemaliye Köyünde üç çocuğuyla birlikte oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan ailenin evi bitti şimdi evinin için ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ramazan ayından önce aileyi yeni evine taşıyacağız. Başta kaymakam bey olmak üzere Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi. 14.06.2013

Okunma : 644 | Eklenme : 14.06.2013