DENİZ YILDIZININ BU HAFTAKİ TV. KONUĞU İMAM - HATİP ALİ SÜRAL OLDU

Yaklaşan ramazan ayı ile birlikte fitre zekât ve yardımlar konusundaki duyarlılıklar da artıyor.

Birçok alandaki çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Deniz Yıldızı Derneği fitre zekât ve yardımlar konusundaki duyarlılığı artırabilmek amacıyla çalışmalarına hız verdi. Konu ile ilgili olarak il müftüsü Necati Akkuş'u makamında ziyaret eden dernek yönetimi fitre ve zekâtlarla ilgili istiare yapıldı ve bu hafta yayınlanacak olan Deniz Yıldızı televizyon programındafitre, zekât ve bağışlarkonusu işlenmek üzere imam - hatip Ali Süral'in konuk olması kararlaştırıldı.  Ali Süral programda yaşantımızda zekât ne kadar önemlidir, zekat kimlere verilir ile telefon ile yurt içinden gelen fitre ve zekat ile ilgili sorulara cevap verdi.

Başkan Emine Acar, bilgilendirmenin de bir yardım olduğunu düşündüğümüzde hocamız Ali Süral beye teşekkür ediyoruz. Yardımsever insanlarımız zekâtlarını derneğimiz aracılığıyla takdir ederlerse biz de bu görevde olmaktan memnunluk duyarız. Hak sahibi insanlarımıza daha iyi düzeyde hizmet verebilmek için yaklaşan mübarek ramazan ayı ile birlikte yardımsever insanlarımızın fitre, zekât ve bağışlarını bekliyoruz dedi. 21.06.2013

Okunma : 540 | Eklenme : 21.06.2013