GİRESUN FEDERASYONU İLE BİRLİKTE 250 FAKİR ve YETİM ÇOCUĞA BAYRAM SEVİNCİ

      Deniz Yıldızı Derneği ile İstanbul Giresun Federasyonunun organizatörlüğünde; Giresun'un il merkezi, ilçe ve köylerinde zor şartlarda yaşamaya çalışan fakir ve yetim 250 çocuğa bayram sevinci yaşatılacak.

      Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan'ın girişimleriyle başlayan Giresun'un il ve ilçelerini kapsayan yetim çocuklarla beraber "bayram sevinci" projesi yaklaşık iki aydır devam ediyor. Önce Deniz Yıldızı Derneğinin ilçelerde yardımcı olduğu aileler ve ilçelerde muhtarlarla iletişim kurularak her ilçemizde zor şartlarda yaşamaya çalışan çocuklara ulaşıldı. Sonra çocuklar muhtarların rehberliğinde özel araçlarla Giresun'a getirilmeleri sağlandı. Giresun'a gelen çocuklar dernek yöneticileri tarafından karşılanarak Giresun'da önemli bir mağazada kendi beğendikleri renk, desendeki elbise, tişört, gömlek, çorabı aldı. Daha sonra yine Giresun'da önemli bir ayakkabı mağazasına gelerek çocuklar istediği renk desen ve marka ayakkabıları aldılar. Çocukların kendi isteği giysi ve ayakkabılar 3 Ağustos 2013 Cumartesi günü(Kadir Gecesi) saat 13.00'daFederasyon Başkanı Hasan Turan ve yönetiminin de katılacağı program ile birlikte teslim edilerekzor şartlarda yaşayan 250 çocuğa bayram sevinci yaşatılacak.

Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan beyin girişimleriyle birlikte Giresun'un il ve ilçelerinde oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan 250 çocuğa bayram sevinci yaşatmaya çalışacağız. Giresun'un il merkezi, ilçe ve köylerinden gelen çocukların içinde ikiz, engelli, fakir ve yetim çocuklar var. 250 çocuğa bayram sevinci yaşatılacağız. Çocuklarımıza bu sevincin yaşatılmasında baştaGiresun Federasyon Başkanı Hasan Turan ve ekibi olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 

 

 

Okunma : 599 | Eklenme : 27.07.2013
©Copyrights 2010-2018