KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÇOCUKLAR HEM SEVİNDİ HEM DE EĞLENDİ

 

   Deniz Yıldızı Derneği Kurban Bayramı öncesi yetim çocukları unutmadı.

    Yaklaşık iki aylık çalışma ile beraber il geneli ilçe ve köylerden gelen çocuklar; bayram öncesi Salı günü rehberleriyle birlikte hem sevindi hem de eğlendiler.

    Salı günü saat 9.00'da mağazalardan kendi istekleri doğrultusunda elbise ve ayakkabı giyimine alınan çocuklar saat 11.00da yat ile Giresun Adası turu ve yemek ikramı, saat 13.00'da da lunaparka alınarak doyasıya eğlendiler. Giyim ve eğlenceleri tamamlanan çocuklar rehberleriyle beraber ilçe ve köylerine yolcu edildiler.

   Başkan Emine Acar, her yıl bayram öncesi geleneksel hale gelen fakir ve yetim çocuklarımızı giyindirme projesi kapsamında ramazan ve kurban bayramında 700 çocuğumuzu giyindirerek onların bayram sevinçlerini paylaşmaya çalıştık. Giyimler ile ilgili tüm finansman İstanbul Sivil Toplum Kuruluşları Federasyon ve yönetimi tarafından, yat gezisi ada turu ve yemek ikramları ile lunapark eğlenceleri de Hakan Karaahmet tarafından karşılanmıştır. Kurban Bayramı öncesi çocuklarımızın hem sevinmelerine hem de eğlenmelerine katkıda bulunan Hasan Turan, Hakan Karaahmet, Halis Özkaya başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eder, iyi bayramlar dilerim.  23.09.2015 

 

 

Okunma : 654 | Eklenme : 23.09.2015
©Copyrights 2010-2018