DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN KURBAN BAYRAMI YETİMLER ÇOCUKLAR İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

     Yaklaşan kurban bayramıyla beraber yetim ve fakir çocuklara bayram sevinci yaşatabilmek amacıyla hazırlanan programların çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

    Deniz Yıldızı Derneği her yıl il genelindeki yetim ve fakir çocukları yalnız bırakmadığı gibi bu yıl da iki farklı program ile birlikte kurban bayramına hazırlık yapıyorlar.

    Tüm finansmanı İstanbul Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyon Başkanlığı tarafından karşılanan bayram programında; ilçe ve köylerden gelen çocuklar rehberleriyle birlikte Giresun'da karşılanarak önce giyim mağazası, sonra da ayakkabı mağazasında kendi istekleri doğrultusunda giyindiriliyorlar. Giysi ve ayakkabıda her çocuk için yaklaşık 120TL harcanıyor. Çocuklar daha sonra lunaparkta misafir edilecekler. Lunaparkta çocuklara yemek ikram edilerek, lunaparkta eğlenecekler. Eğer gerçekleştirilebilirse daha sonra da velileriyle birlikte çocuklara yat ile Giresun Ada gezintisi yapılacak. Çocuklar,  daha sonra da ilçe ve köylerine yolcu edilecekler. 

    Başkan Emine Acar, bu seneki kurban bayramında yetim ve fakir çocuklarla ilgili olarak Deniz Yıldızı Derneği iki farklı program hazırlayacak. Birinci program 22 Eylül 2015 Salı günü gerçekleştirilecek. Rehberleri nezaretinde İlçe ve köylerden gelen çocuklar dernek yönetimi tarafından merkezde karşılanacak. Aynı gün içinde çocukların ayakkabı, giysi, yemek ve eğlence ihtiyaçları karşılanacak. Tüm çocukların Giyim giderleri federasyon başkanımız Hasan Turan ve yönetimi tarafından karşılanmaktadır. Lunapark eğlence, yat gezisi ve yemek giderleri ise Hakan Karaahmet tarafından karşılanmaktadır. Bayram öncesi çocuklarımız adına kendilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yetim ve fakir çocuklarımıza bayram sevinci yaşatabilmek amacıyla 22 Eylül 2015 Salı günü Lunaparkta gerçekleşecek olan programa herkesi davet ediyorum, yetim çocuklarla ilgili ikinci program ise 9 Ekim 2015 Cuma günü ilimizdeki bir yatılı bölge okuluna yapılacak. Valilik onayları ve program netleştiği zaman gerekli açıklamaları da yine sitemizden paylaşacağız dedi. 15.09.2015

 

 

Okunma : 634 | Eklenme : 15.09.2015
©Copyrights 2010-2018