YARDIMSEVERLER DENİZ YILDIZININ YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

      Deniz Yıldızı Derneği, insanlarımız arasındaki birlik - beraberlik, dostluk - kardeşlik ve yardımlaşma - dayanışma duygularının geliştirilmesine yönelik olarak her yıl yapılarak geleneksel hale getirilen  yemek cuma akşamı Almina Restaurant'ta yapıldı.

   Katılımın yüksek olduğu yemek müzik ve sinevizyon gösterileriyle başladı.  Başkan Emine Acar, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, İl müftüsü Muhittin Oral,kanaat önderi Nuri Genç hoca efendi birer konuşma yaptılar. 

   Her yıl yapılarak geleneksel hale getirilen yemeğe ilimizin kanaat önderi Nuri Genç hoca efendi, İl müftüsü Muhittin Oral,Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, Soğukpınar Belediye Başkanı Özcan Özdemir, Giresun Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Esnaf Odaları Başkan Vekili, Kanal 28 onursal başkanı Ayhan Akten, Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, İHA Ahmet Bilge, Radyodan Yalçın Korkmaz,Gündem Gazetesi Harun Cici, Mustafa Cici, Tüm Giresunlular Derneği BaşkanıMehmet Uzun, Batlama Platformu Başkanı İbrahim İlyasoğlu, Kent Hastane Başhekimi Yasemin Özden, yöneticilerden Almanya'dan Hafız Turan Bekaroğlu, Amerika'dan işadamı Harun Koç,  CHP 1. Sıra adayı Bülent Bektaşoğlu, MHP aday adayı, Av. Ünzile Yüksel AKP aday adayları Mehmet Başer, Sabri Öztürk, Hatice Kocaoğlu, Cihan Harman, Mehmet Ergül, muhtarlarile Almanya, Ordu, Bozat, Kovanlık, Bulancak, Espiye,Soğukpınar, Keşap ve Giresun merkezden çok sayıda davetliler katıldı.

     Başkan Emine Acar, programın hazırlanmasına katkıda bulunanlara, yönetim kurulu üyelerine, sponsorlara ve derneğin kuruluşundan günümüze kadar emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

Okunma : 721 | Eklenme : 06.04.2015
©Copyrights 2010-2018