YATILI BÖLGE ORTAOKULUNDA OKUYAN ÇOCUKLARIMIZ YENİ ÖĞRETİM YILINA DAHA RAHAT GİRDİLER

        Eğitime katkıları daima ağırlık veren Deniz Yıldızı Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaklaşık iki aylık çalışmayla yatılı bölge okulundaki öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılına daha rahat girmelerine yardımcı oldu.

    Yatılı bölge okul öğrencilerini ziyaret ettikten sonra hazırlıklara başlayan dernek yönetimi,  çocukların tamamını içeren sağlık, giyim ve ders araç gereçlerinden oluşan bir çalışma başlattılar. Çalışma ile öğrencilere yazlık kışlık ayakkabıları + kramponları, elbise,  adet kırtasiye araçları diş fırça ve macunu ve her öğrencinin hastanede kulak burun boğaz ile göz doktor taraması yapıldı. 

       Yatılı Bölge Okulunda gerçekleşen tören Başkan Emine Acar'ın konuşması ile başladı. Yardımseverler adına İstanbul'dan bu program için gelen defacto yetkilileri Ertuğrul Turan ve Mehmet Koyun ile Güreller Kırtasiye Mürşit Gürel birer konuşma yaptılar. Sivil toplumlar adına Almanya'dan Aydın Petekçi ile proje ortağı İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt konuşmalarını yaptılar. Çalışmaya ilgi ve katkılarından Defacto, Güreller Kırtasiye, Tekinler Kol.Şti, Gökalp Eczanesi, Ada Hastanesine plaket verildi. Sembolik birkaç çocuğun elbiselerinin teslimi ve ikramlardan sonra program sona erdi. Programa İl Milli Eğitim Müdürü, İl Genel Meclis Başkanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü, daire amirleri, Ayhan Akten, Şahin Öveç, Gökalp Eczanesi, İstanbul'dan Defacto yetkilileri, Tekinler Kol. Aş. Almanya'dan Aydın Petekçi, İş adamları, muhtar, gönüllüler, okul yönetimi ve davetliler katıldılar.

    Başkan Emine Acar, geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza verilen yardımlardan çok mutlu oldum. Her çocuğumuz için bu yardımlarda yazlık kışlık ayakkabıları + kramponlar konusunda İstanbul Giresun Federasyonu, Tekinler Kol Şti., giyimlerde defacto, kırtasiye araçlarında Güreller kırtasiye 'ye, diş fırça ve macunu konusunda Gökalp Eczanesine, tüm öğrencilerimizin hastanede KBB ile Göz Dr. Taramasında Ada Hastanesi başhekimi, sivil toplum mensuplarımıza, gönüllülerimize, işadamlarımıza, basın mensuplarımıza ve yaklaşık iki aylık bir çalışma sürecinde bizlerden ilgi ve desteklerini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul yönetimi ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum dedi. 10.10.2015

 

 

Okunma : 600 | Eklenme : 10.10.2015
©Copyrights 2010-2018