RAMAZAN AYI GIDA KOLİSİ SİZDEN GİRESUN İLÇE VE KÖYLERİNE ULŞATIRMAK BİZDEN

     Her yıl mübarek ramazan ayı başlamadan önce ihtiyaç sahiplerinin iftar ve sahurlara rahat girebilmeleri amacıyla yoğun bir çalışma içine giren dernek yönetiminin, İl merkezi,  ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahiplerine ziyaretleri devam ediyor.

    Başkan Emine Acar, her yıl olduğu gibi bu sene de ramazan ayı hazırlıklarımız yoğun bir şekilde devam ediyor.  İl merkezi ve köyleriyle, ilçe ve köylerde ramazana zor şartlarda girecek aileler önceden belirlenerek ziyaretleri tamamlandı. Şimdi ramazan öncesi gıda paketleri hazırlanarak kendilerine ulaştırılmaya çalışıyoruz. Mübarek ramazan ayı öncesi yardımseverlerimizi onlarca ihtiyaç sahibi ailenin iftar ve sahurlarını şenlendirmeye davet ediyoruz. İftar ve sahurların rahat geçebilmesi için gıda kolisi olarak katkıda bulunmak isteyen hayırseverlerimiz derneğinizin 0454 214 22 35 nolu telefonu ve Ziraat Bankası Giresun Şubesi 288288-5007 nolu hesabından bize ulaşabilirler.        

      Herkese gönlünden geçtiği gibi bir ramazan dileğiyle yardımseverlerinden ramazan gıda kolisi konusunda desteklerini bekliyor, bereketli ramazanlar diliyorum. 15.06.2015


 

Okunma : 581 | Eklenme : 15.06.2015
©Copyrights 2010-2018