Deniz Yıldızına Hayır da Yarış Var.! "Deniz Yıldızı Derneği" İstanbul’da Yardımseverlerini Ağırladı

 

         Giresun Deniz Yıldızı Derneği'nin her yıl düzenlemiş olduğu yardımlaşma, dayanışma yemeğine yoğun ilgi ve katılım üst düzeydeydi. 05.05.2015 Salı günü saat 19.00'da Eyüp Belediyesi  Kültür Merkezinde düzenlenen organizasyon aynı zamanda Kanal 28 televizyonundan da canlı yayınlandı. Deniz Yıldızı Derneği yönetiminin İstanbul'daki çalışmalarını yürüten Başkan Emine Acar, Bşk. Yrd. Ferhat Deniz, Bşk. Yrd. İhsan Yüksel, yönetim kurulu üyeleri Halil Kütük, Aydın Kömürcü, Abdullah Akgün, Mehmet Aslan, Sevgi Turan, Gülten Koç ve derneğin emektarlarından Alattin Aydın'ın hazır bulunduğu yemekte Eyüp Belediye Başkanı Av. Remzi AYDIN,  Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı  Abdurrahman Ada, Eyüp Belediye Özel Kalem Müdürü Mustafa Meyveci, Giresun STK Federasyonu Başkanı Hasan TURAN, Esenler Giresunlular Dernek Başkanı  Nazmi GÜLER, Giresun STK Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Ali Alim, Avni AYDIN, Sultangazi Giresunlular Dernek Başkanı Ahmet Demiray, Tirebolu  ve Harşit Vadisi Çevre Koruma  Eğitim Kültür Derneği  Başkanı Mehmet Cebeci, Keşap Karakoç Köyü Dernek Başkanı Osman Gezmiş, Keşap Hisarüstü Köyü Dernek Başkanı Mehmet Kendir, Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci, İş adamı Metin Koç, Metin Kuruca, İsmail Yıldız, Coşkun Çalık,  Eyüp Conbaş, Ergün Güner, Remzi Coşkun, Gürbüz Ekinci, Osman Yüksektepe, Ömer Uzun, Osman Tetik, Kenan Yıldız, İbrahim Cırıt,Aslan Yüksel   Kurucalı Köyü Dernek Başkanı Mehmet Bolat, İst. Bayrampaşa Giresunlular Dernek Başkanı Ali Öz tepe, Bayrampaşa belediye meclis üyesi İbrahim Kahraman, Espiye Dernek Başkanı Fedai Özer, Espiye Arpacık Köyü Dernek Başkanı Ahmet Bıyık, Espiye Demircili Köyü Dernek Başkanı Uğur Taşgöz, Gebze EspiyeTaflancık Köyü Dernek Başkanı Fatih Dönmez, Tirebolu Danışman Köyü Dernek Başkanı Osman Kuzu, Sarıyer Giresunlular  Derneği Erkan Civak, Eynesil Kemaliye Köyü Dernek Başkanı Hasan Civak, Bu-Fed. Başkanı Fahrettin Handen, Bulancak Erdoğan Köyü Yönetimi, Bulancak Ahmetli Köyü Dernek Başkanı Köksal Guguk, Bulancak Ataköy Dernek Başkanı Aytaç Akkaya, İş adamı Giresun Dergisi İmtiyaz sahibi Remzi Mamaşoğlu, Kartal Giresunlular Dernek Başkanı Reşat Dandin ,Aydınses Gazetesi Halil Aydın, Giresun Medya Platformu Başkanı  Sadi Toygar, Vatan Giresun Gazetesi Mehmet Cebeci, Aydın Kömürcü ve  Giresun'un tüm ilçelerinden temsilci katılımcılar hazır bulundular.

   Deniz Yıldızı Derneğinin faaliyetleri ile ilgili sinevizyon görüntülerinin sunumu ve başkan Emine Acar'ın açılış konuşması  salonda bulunan herkesi duygulandırdı. Derneğin faaliyetlerinde anlatılanlar gösterdi ki "Deniz Yıldızı Derneği" toplumumuzun önemli sorunlarına çözüm aramada, yoksul, fakir  fukara arasındaki yardımlaşmada önemli bir köprü görevi görmektedir. Görülüyor ki yapılan yardımlar yerine ulaşıyor, gereği yapılıyor. Takdirle karşılanan faaliyetleri örnek bir dernekçilik çalışması ve sosyal bir hizmet anlayışının yanında manevi  güç birliği dayanışmasıdır. Dernek başkanı Emine Acar, Yemekli organizasyonun düzenlenmesinde başta Eyüp Belediye Başkanı Av. Remzi Aydın olmak üzere, Öz Yıldız Yangın Söndürme Mehmet Yıldız'a, Hekim Holding, Coşkun Kristal, Bahat Hospital ve diğer sponsorlarımız ile tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

   Gecede, Eyüp Belediye başkanımız Remzi AYDIN, duygusal bir konuşma yaptı. Deniz      Yıldızı Derneğinin faaliyetlerini  hem izledi hem de dinledi ve Giresun da böyle bir derneğimizin olduğunu düşünmemiştim, Derneğin Giresun'da bulunmasının çok önemli olduğunu, duygulandığını ve çok memnun olduğunu belirterek, bundan sonra belediyemizin kapısı bu derneğimize her zaman açıktır, İstendiği zaman organizasyonları düzenleyecek hizmet ve imkanlarda yardım sözü verdi. Ayrıca Deniz Yıldızı Derneğinin burs verdiği öğrencilere ilave olarak 10 öğrenciye burs vermeyi taahhüt ettiğini açıkladı. Daha sonra gecenin anısına Belediye başkanı Remzi Aydın'a Dernek Başkanı Emine Acar bir plaket verdi.

   Daha sonra Derneğe gelir amaçlı bazı tablo ve manevi değerli  eşyalar açık artırma usulü satışa sunuldu. Tüm tablolar gönüllü alıcılar tarafından kısa zamanda satıldı. Elde edilen gelir hiç şüphesiz yine Giresun da yoksul ailelere hizmet için harcanacaktır.

  Tebrikler, teşekkürler Deniz Yıldızı Derneğimize, tüm  yönetimine yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkürler. Toplumsal sorunlarımıza  sosyal, ekonomik  ve insani boyutu ile yaptığı çalışmalardan dolayı yalnız Giresun'umuzun değil, bölgemizin ve ülkemizin takdirle, övgüyle söz edeceği bir kurum olarak Deniz Yıldızı Derneğimiz ile gurur duyuyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

 

Okunma : 953 | Eklenme : 09.05.2015
©Copyrights 2010-2018