ALMANYADAN YILLIK İZNE GELEN YARDIMSEVER

Ailesiyle birlikte yıllık iznini Giresun'da değerlendiren Almanya'dan gurbetçilerimizden Metin Şen oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan beş kişilik ailenin yaklaşık 6 aylık ihtiyaçlarını karşıladı.

Yaklaşık beş yıldır Deniz Yıldızı Derneği ile iletişim halinde bulunarak yardımlaşma faaliyetleri içinde olan Metin Şen bu yılki memleket ziyaretinde 4x4 tahta baraka içinde yaşarken derneğin yeni ev konusunda yardımcı olmaya çalıştığı ailelerden birinin 1690TL Gıda, 330TL Giysi, 340TL ayakkabılarıyla birlikte toplam 2360TL ihtiyacı karşılayarak yaklaşık altı aylık ihtiyaçlarını karşıladı.

Başkan Emine Acar, ailesiyle birlikte örnek davranışından gurbetçi yardımseverimizi kutluyor, teşekkür ediyorum. Bir ailemizin daha yaklaşık bir yılı güzel geçecek dedi. 05.08.2015

Okunma : 638 | Eklenme : 05.08.2015