YARDIMSEVERLERİMİZ FİTRE ve ZEKATLARIYLA HİÇ TANIMADIKLARI, HİÇ TANIŞMAYACAKLARI İNSANLARI SEVİNDİRİYOR

. Deniz Yıldızı Derneği de yaklaşan ramazan öncesi; bugüne kadar yardım ettiği ailelerin gıda ihtiyaçlarını ramazandan önce karşılayabilmek amacıyla gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler sonucunda; yardımsever insanlarımızın fitre ve zekâtlarının bir bölümünden vermiş oldukları gıdaları Bulancak, Tirebolu, Dereli, Espiye, Merkez ilçe ve köylerindeki derneğe gelemeyen yaşlı ve engellilere ulaştırarak. Yardımseverlerimizin fitre ve zekâtlarıyla hiç tanımadıkları, belki de hiç tanışmayacakları çok sayıda insanımızı sevindirdiler.

Başkan Emine Acar, ilimizde mübarek ramazan ayını bir yardımlaşma şölenine dönüştürebilmek için iyiliğe, yardıma hevesli herkesi; mübarek ramazan ayında iyilik seferberliğine davet ediyoruz. Gönülden gelen yardımlarınızı bize ulaştırın; biz de sizler adına hiç tanımadığınız, belki de hiç tanışmayacağınız  derneğimize ulaşamayan engelli ve yaşlılarımızı sevindirelim dedi. 11.08.2010

Okunma : 494 | Eklenme : 22.09.2010