RAMAZAN AYI; YARDIMLARINIZLA HUZURLU ve BEREKETLİ GEÇTİ

Yoksul insanlarımızın gıda ve giysi ihtiyaçlarını bir ay önceden planlayan Deniz Yıldızı Derneği yöneticileri; Giresun’un il merkezi, ilçe ve köylerinde önceden belirlenen muhtaç aileleri ramazandan önce tek tek ziyaret ederek yardımsever insanlarımızın göndermiş oldukları gıda ve giysileri muhtaç insanlarımızın ilçe ve köylerdeki evlerine kadar uzanmasını sağladılar.   Ramazan ayı içinde yardımseverlerin gönderdiği 19 bin TL gıda yardımı, 150 koli giysi ve bugüne kadar yardım ettiği muhtaç ailelerden 12 tanesine de habersiz olarak 10 kişilik yemek, gıda, bayramlık giysileriyle beraber iftar ziyaretlerini, kamunun önde gelen isimleriyle beraber gerçekleştirdiler.

Başkan Emine Acar, derneğimizin kuruluşundan günümüze kadar kendi gayret ve çabalarıyla ihtiyacını karşılayamayan, derdini başkalarına söyleyemeyen binlerce insanımızın daha iyi şartlarda yaşamasına katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum, ilimizdeki engelli, yaşlı ve kimsesiz insanlarımıza birlikte sahip çıkalım, küçük yardımlardan büyük mutluluklar doğabilir dedi. 07.09.2010

Okunma : 588 | Eklenme : 22.09.2010