GİMEV’den DENİZ YILDIZINA ZİYARET

Giresun’a gelerek Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret eden Ali Aydın Esenler Belediye Başkan Yardımcısı hemşerimiz Faruk Aydın’ın selam ve yardımlarını da iletti. Giresun’da kaldığı süre içinde dernek çalışmalarına da katılan Ali Aydın Piraziz İlçemizde ahırda yaşamaya çalışan bir ailenin önceki yaşadığı yer ile yeni yapılan betonarme evi görünce çok etkilendi ve duygulu anlar yaşadı. Ziyaretten sonra Gimev yöneticisi Ali Aydın insanlarımızın bu kadar zor şartlarda yaşadıklarını hiç tahmin etmiyordum. Bundan sonra her Giresun’a gelişimde mutlaka derneği ziyaret ederek çalışmalarına katılacağım ancak her Giresunlunun da Giresun’a gelişinde derneği ziyaret ederek mutlaka derneğin çalışmalarına katılmalarının zor şartlarda yaşamaya çalışan insanlarımız açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Dernek başkanı Emine Acar ise Giresun’umuzu en güzel şekilde temsil etmeye çalışan Esenler Belediye Başkan Yardımcımız Faruk Aydın ve Gimev yöneticilerinden Ali Aydın beyin ilgi ve desteklerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz dedi. 10.05.2010

Okunma : 150 | Eklenme : 22.09.2010