MÜBAREK RAMAZAN AYI YAKLAŞIRKEN

Yaklaşan ramazan ayı çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan başkan Emine Acar; Bu seneki ramazan ayı programını;

  • Bugüne kadar yardım edilen aileler için gıda paketlerinin hazırlanması
  • Yaşlı ve engellilerin ev ziyaretleri, gıda paketlerinin ulaştırılması
  • Muhtaç ailelerle beraber kadir gecesine kadar iftar ziyaretlerinin yapılması
  • Fitre ve zekâtlarla ilgili yardımseverlerin ziyaretleri
  • Ramazan ayı ile ilgili televizyon programlarının gerçekleştirilmesi

 

    Özellikle hak sahibi insanlarımıza yardımcı olabilmek amacıyla gıda paketlerimizi bugüne kadar yardımcı olmaya çalıştığımız ailelimize vererek bize emanet edilen yardım paketlerini en hassas bir şekilde yerlerine ulaştırmaya çalışacağız.

    Kendini ifade etmekte güçlük çeken, imkânsızlıklar nedeniyle derneğimize gelemeyen yaşlılarımıza ve engelli insanlarımıza ilçe ve köylerdeki evlerine gıda paketlerini ulaştırılacağız.

   Geçen yıl olduğu gibi bu sene de ilimizin önde gelen yardımsever insanlarıyla beraber kadir gecesine kadar;

   - Yardım yapılarak ihtiyaçları giderilen ailelere iftarlık yiyecek, gıda paketi ve ailenin nüfusuna göre bayramlık ihtiyaçlarıyla beraber iftar programları düzenlenecek.

    Başkan Emine Acar, yaklaşan ramazan ayı ile beraber hak sahibi insanlarımıza iyi bir hizmet verebilmemiz için yardımsever insanlarımızın fitre ve zekâtlar konusunda derneğimize yardımcı olmaları gerekir. Derneğimize fitre ve zekât konusunda ne kadar yardımcı olunursa biz de yoksul insanlarımızın ihtiyaçlarına o kadar cevap vererek mübarek ramazan ayını anlamına uygun bir şekilde idrak etmiş oluruz. İyi bir hizmet sunabilmemiz için; yardımsever insanlarımızın fitre ve zekâtlarının bir kısmını derneğimize ayırmalarını çok önemsiyoruz dedi. 18.06.2010

  

 

Okunma : 343 | Eklenme : 22.09.2010
©Copyrights 2010-2018