İlçe ve Köylerimizdeki Muhtaçlar Yardımlarınızı Bekliyor

İhtiyaç sahibi insanlarımızın rahat ve huzurlu bir ramazan geçirebilmeleri için tedbir alabilmek amacıyla ramazan ayından bir ay önce çalışmalarına başlayan Deniz Yıldızı Derneği il merkez ve köyleri, ilçeler ile köylerde önce yapılan çalışmalarla belirlenen ailelere bir aylık gıda ihtiyacını karşılayacak Ramazan kolisi ve giysi kolisi hazırlayarak; merkezden uzak, çarşıya inmekte güçlük çeken şefkat ve yardıma muhtaç insanlarımıza  ulaşmaya çalıştılar.

   Ramazan öncesinde; yardıma muhtaç ailelerin kapısını tek tek çalan Deniz Yıldızı Derneği; gittiği yerlerde, ulaştığı ailelerin (9 nüfuslu olmasına rağmen hala suyu, elektriği ve yolunun olmaması, bir başka annenin kulübe gibi yerde yaşaması, anne ve babaları tarafından terk edilen çocukların yokluk içinde babaannelerine kalmalarını) nasıl yaşadıklarını gördüklerinde bir kez daha hayretler içinde kaldılar.

    Başkan Emine Acar, il merkez ve köyleri, ilçeler ile köylerde önce yaptığımız çalışmalardaki yardımlar yeterli değil, şimdilik ilçe ve uzak köylerdeki muhtaç insanlarımıza gıda ve giysi verebildik. Yardımsever insanlarımızın bize göndereceği fitre zekât ve bağışlarla beraber daha fazla gerçek ihtiyaç sahibi insanımıza, daha fazla katkıda bulunabiliriz dedi. 23.08.2010

 

Okunma : 526 | Eklenme : 22.09.2010
©Copyrights 2010-2018