BABA ve KIZININ KANSERLE MÜCADELESİ

Yaklaşık dört yıldır kalın bağırsak kanserinden tedavi gören babadan sonra iki yaşındaki kızı Edanur’da yedi aylıkken karaciğer kanserine yakalanarak henüz yaşını doldurmadan ameliyata alınan kızı ile babanın  tedavileri sürdürülmeye çalışılıyor. Yokluk içinde yaşamaya çalışırken önce babanın sonra da kızının kansere yakalanması aileyi daha da içinden çıkılmaz bir hale getirmiş. Bir yandan tıp fakültesinde babanın tedavileri diğer yandan yine tıp fakültesinde kızının tedavi giderlerine dayanamayan aile şimdi yardımsever insanlarımızın uzatacağı yardım elini dört gözle bekliyorlar.

Yokluk ve çaresizlik içinde yaşayan ailenin ziyaretinden çok etkilenen başkan Emine Acar Allah kimseye dert verip, derman aratmasın bu ailemiz için ne söylersek söyleyelim az gelir o yüzden yardımseverlerimizi her zamankinden daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu ailemizin sizlerin yardımlarına her zamankilerden daha çok ihtiyacı var dedi. 16.06.2010

Okunma : 437 | Eklenme : 22.09.2010