DENİZ YILDIZI DERNEĞİ SARA HASTASI BABANIN ACILARINI PAYLAŞIYOR

    Tedavi olabilmek amacıyla köyden dört çocuğuyla birlikte şehre yerleşmek durumunda kalan sara hastası baba Ali Bıyık ve ailesi için Deniz Yıldızı Derneği bir umut oldu.

     Sağlık sorunlarından şehre taşınmak durumunda kalan aileye yakınları bir ev tutarak Deniz Yıldızı Derneğine bilgi verdiler. Aileyi evinde ziyaret eden dernek yönetimi, gerekli inceleme ve araştırmaları yaptıktan sonra sara hastası baba ve dört çocuğunun acılarını paylaşmak ve dertlerine ortak olabilmek amacıyla çalışmalara başladı. Ailenin ihtiyacını gıda, yakacak, ev içi eşyalar ve babaya iş olarak belirledi. Dernek yönetimi, çalışmalara önce gıda, yakacak sonra eşya yardımı ve babaya iş bulma konusunda çalışmalar başladı.

   Sara hastası baba ve dört çocuğunu evinde iki kez ziyaret eden başkan Emine Acar, aile zor günler geçiriyor, hak sahibi bir aile eğer yardımsever insanlarımız gıda, yakacak, giyim, beyaz eşyalar ve babaya iş konusunda yardımcı olurlarsa bizlerde en kısa süre içinde aileye ulaştırarak bir nebzede olsa bundan sonraki yaşantılarında katkıda bulunmuş oluruz, yardımsever insanlarımızın yardımlarını bekliyoruz dedi. 13.03.2012

Okunma : 704 | Eklenme : 13.03.2012
©Copyrights 2010-2018