SARA’LI BABANIN BÜYÜK MUTLULUĞU

    Deniz Yıldızı Derneği, yaklaşık on gün önce saralı bir baba ve dört çocuğuyla ilgili başlattığı çalışmayı tamamlayarak büyük bir mutluluk kaynağına vesile oldu.

    Sağlık sorunlarından köyünden şehre taşınmak durumunda kalan aileye yakınları önce bir ev tuttular. Sonra komşuları aileye yardım için Deniz Yıldızı Derneğine haber verdiler. Dernek yönetimi gerekli incelemeleri yaptıktan sonra çalışmalarına başladı. Sara hastası bir baba ve dört çocuğu için yaklaşık on gün süren çalışmadan sonra gıda, giyim, yakacak, beyaz eşya, yatak odası, oturma odası olmak üzere ailenin tüm ihtiyaçları karşılandı. Yaklaşık on gün süren çalışmada Ordu'dan Meliha Kaya ailenin tüm beyaz eşyalarının yanı sıra yatak odası ve gıdalarını, İstanbul'dan Havva Sonay ailenin yaklaşık üç - dört aylık gıdasını, Giresun'dan Sultan Şeker dört çocuğun ranza ve çalışma masalarını karşılayarak sara hastası bir baba ile dört çocuğuna mutluluk kaynağı oldular. Rehberliğini muhtar Nihat Uzun'un yaptığı çalışmaya birçok yardımsever insanımız da destek verdi.

   Başkan Emine Acar, sara hastası bir baba ve dört çocuklu ailemiz yardımsever insanlarımızın katkılarıyla yeni bir hayata başlangıç yaptılar. Aile adına harika bir çalışma oldu. Bu çalışmada Ordu'dan meliha Kaya, Giresun'dan Sultan Şeker, İstanbul'dan Havva Sonay, Muhtar Nihat Uzun başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.17.03.2012

Okunma : 820 | Eklenme : 17.03.2012
©Copyrights 2010-2018