DENİZ YILDIZI DERNEĞİNDEN MUHTAÇ AİLEYE YENİ BİR EV YAPILARAK TESLİM EDLDİ

  Giresun'da, Deniz Yıldızı Derneği, ihtiyaç sahibi ailelere 58. evini yaparak hizmete açmanın mutluluğunu yaşadı.

    Giresun'un Çaldağ Beldesi'nde, derneğin 7 çocuğuyla birlikte çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Emine - Haşim Memiş ailesi için bir yıllık çalışmanın sununda yeni ev birlikte açılışı yapılarak törenle aileye teslim edildi. Bir yıllık çalışmanın sonunda yapılan yeni evin açılış programına Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Çaldağ Belde Belediye Başkanı İskender Genç, İnişdibi Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Eyüp Çiftçi, İşadamlarından İbrahim Öztürk, Muhtarlar, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar,  hayırseverler ve köy halkı katıldı.

     Hayırseverlerle, ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü vazifesi gördüklerini belirten Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar "Giresun'da bugüne kadar hayırseverlerin desteği ile 58. evi yaparak bir ailemizin daha mutlu olmasına vesile olduk. Biz alan el ile, veren el arasında görev yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

    Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz ise birçok hayırseverlerin göremediği halde yaptıkları yardımların amacına ulaştığına kendilerinin şahit olduklarını belirtti.

    Yeni evin gezilmesinin ardından aile için yapılan yeni ev Emine - Haşim Memiş ailesine teslim edildi.

Okunma : 856 | Eklenme : 09.06.2012
©Copyrights 2010-2018