Deniz Yıldızı İstanbul’da Yardımseverlerle Buluştu

Deniz Yıldızı Derneğimiz ihtiyaç sahibi insanlarımız yararına İstanbul'da gece düzenledi. Her yıl geleneksel hale gelen yemek 21 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 17.00'da Azaklıoğlu Vakfında gerçekleştirildi. Yemeğe belediye başkanları, işadamları, sivil toplum kuruluşları, basın temsilcileri ve çok sayıda yardımsever katıldı. Sunumu Cemal Akkaya'nın yaptığı program; derneğin son dönemlerde yaptığı sinevizyon görüntüleriyle başladı. Başkan yardımcısı Ferhat Deniz ve başkan Emine Acar'ın konuşmalarıyla devam etti. Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan, Coşkun Kristal Remzi Coşkun, Combaşlar Şirketlerden Eyüp Combaş, Giresun Dernekler Birliği Başkanı İhsan Yüksel'e ilgi ve desteklerinden dolayı plaket verildi. Başkan Emine Acar konuklarını ayrı ayrı ziyaret ederek teşekkür etti.

Okunma : 940 | Eklenme : 28.05.2012