DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN ORDU’NUN MERKEZ KÖYÜNDE YAPTIĞI EV TAMAMLANDI YAKINDA AİLEYE TESLİM EDİLECEK

Her yıl dar gelirli ailelere yardımlarını artırarak devam ettiren Giresun Deniz Yıldızı Derneği; Ordu ili merkez Hacılar Köyündeki Telat Türkyılmaz'a yapmaya çalıştığı ev tamamlandı.

Yaklaşık otuz yıldır naylon ile kaplı, döşemeleri olmayan, komşularının yardımlarıyla bugünlere gelen Telat Türkyılmaz ve ailesi için Deniz Yıldızı Derneği ve yardımsever insanlarımız umut oldu ve yaklaşık sekiz aylık çalışmanın sonunda aileyi yeni eve kavuşturdular. İnşaatıyla ilgili tüm ihtiyaçları karşılanan yeni evin şimdi de beyaz eşyaları,  oturma odası, yatak odası, mutfak eşyaları tamamlandıktan sonra çok yakın bir zamanda Telat abi ve eşi yaklaşık otuz yıldır kaldığı eski evden alınarak yeni evine getirilecek.

Başkan Emine Acar, Ordu ili merkeze bağlı Hacılar Köyünde yaklaşık otuz yıldır çok zor şartlarda yaşamaya çalışan Telat Türkyılmaz ve ailesine yardımsever insanlarımızla birlikte güzel bir ev yapabilmeyi başardık. Şinasi Şentürk veTurgay Aydın'ın rehberliğinde yürütülen yaklaşık sekiz aylık çalışmada; onlarca yardımsever insanımız katkıda bulundu. Dar gelirli ailemiz için yapılan yeni evin bu hale gelmesinde emeği geçen herkese ailem adına çok teşekkür ediyorum dedi.15.02.2013

Okunma : 1284 | Eklenme : 15.02.2013