ÇÖP EVİ TEMİZLENDİ

 

Yıllardır sağlık ve hijyen bakımından çok olumsuzluklar içinde yaşamaya çalışan Ali Keküllüoğlu'nu  Deniz Yıldızı Derneği buldu önce evi boşalttı temizledi sonra da onarım çalışmalarını başlattı.

    Yeşil kart ile birlikte hayatını devam ettirmeye çalışan Ali Keküllüoğlu bir yandan sağlık sorunlarıyla diğer yandan da imkânsızlıklarla mücadele ediyor. Günümüze kadar çatıdan yağan yağmur sularıyla birlikte sularla dolu odalarda; ıslak yatak, yorgan, yastık da yaşamak durumunda olan  Ali abi'nin evini dernek yönetimi ziyaret ettikten sonra önce muhtarlık ve belediye başkanlığı ziyaret edilerek ekip ve araç temin edildi. Evdeki çöpler alınarak imha edildi. Damdan akan suların kesilmesi için çatıya kereste ve çinko temin edildi. Çatı çinko ile kaplandı. Şu an iç sıva ile elektrik ve su tesisat çalışmaları devam ediyor. Onarım çalışmaları süresi içinde de geçici süre bir tesise yerleştirildi. Evin onarım çalışmaları tamamlanıp içi düzenlendikten sonra yenilenen evine geri getirilecek. Ali Ali Keküllüoğlu, yılladır devam eden çile ve çaresizlikten sonra yeni bir hayata başlangıç yapacak.

     Başkan Emine Acar, günümüzde insanlarımızın bu şartlarda yaşamasını inanılır gibi değil, bu çalışmada Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Muhtar Şenol Köse, yöneticilerimizden Cumhur Karahasan, yardımseverlerden Şükrü Özdemir, Şaban Aydın, Ömer Özdemir ve birçok insanımızın katkısı oldu. Emeği geçen katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 

 

 

Okunma : 666 | Eklenme : 26.11.2012
©Copyrights 2010-2018