DENİZ YILDIZINDAN HANIMLARA GECE

 

 Deniz Yıldızı Derneğinde geleneksel olarak yapılan çay çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

    İhtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak hazırlanan çay bu yıl 08 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 19.00'da Hüseyin Restaurant'ta yapılacak.

    İlimizdeki yoksullukla mücadele konusunda hizmet vermeye çalışan Deniz Yıldızı Derneği kuruluşundan günümüze kadar çok sayıda insanımızın eğitim, sağlık, barınma, gıda, giyim vb. alanındaki ihtiyaçlarını karşılayarak ilimiz adına güzel bir ihtiyaca cevap vermeye çalışıyor.

    Dernek başkanı Emine Acar, derneğimiz eğitim faaliyetleri başta olmak üzere çalışmalarını her yıl artırarak devam ettirmektedir. Derneğimiz kuruluşundan günümüze kadar televizyon ekranlarından gelen yardımları; o günkü görüntüye aldığımız aileye veriyoruz. Çalışmalarımızda personel, kira elektrik telefon, yakıt ulaşım gibi harcamalarımızı yılda bir kez çay ve yılda bir kez yemek yaparak elde ettiğimiz gelirlerle de derneğimizi yaşatmaya çalışıyoruz.  Derneğimizin yaşamasıyla birlikte insanlarımız arasındaki dostluk, kardeşlik bağlarının geliştirilmesine yönelik olarak düzenlediğimiz çayda ev hanımlarımız başta olmak üzere herkesin bir davetiye alarak ilimizdeki yoksulluğun önlenmesi konusunda desteklerini bekliyor, herkesi 08 Aralık 2012 Cumartesi günü saat 19.00'da Hüseyin Restaurant'ta yapılacak olan çaya davet ediyorum dedi. 

 

 

Okunma : 747 | Eklenme : 04.12.2012
©Copyrights 2010-2018