GÜÇLÜ KADINLAR YENİ BİR GİRESUN KURUYOR 4.KARİYER GÜNLERİ

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti desteği ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen Kadın ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Hibe Programı  kapsamında Deniz Yıldızı Kültür Ve Yardımlaşma Derneği olarak uygulamakta olduğumuz "Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor" adlı  hibe projemizin toplam bütçesi 87.003,84 Avro olup bu tutarın tamamı Avrupa Birliği katkısıdır.

Proje kapsamında yapılması planlanan kariyer günlerinden dördüncüsü gerçekleştirilecektir.

İşverenler için, işe alacağı kişinin geçmiş bilgi ve deneyimleri ile önem taşımaktadır. Bu hususlara azami özeni gösteren bireyler, kendilerini daha iyi ifade edebilecek ve işe girmede diğer adayların bir adım önünde yer alabilecektir. Bu amaçla katılımcılara, Özgeçmiş(CV) Hazırlama ve İş Görüşmesine(Mülakat) Hazırlanma Teknikleri konularını kapsayan uygulamalı bilgiler verilecektir.

Konu               :Bireysel İstihdam Stratejisi Geliştirme

Yer                  : Giresun Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonu

(Gazipaşa Yerleşkesi)

Konuk         :Yrd. Doç. Dr. Levent YAYCI ( Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik

Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi)

Tarih/ Saat     : 24.01.2013 Perşembe - 14.00

Kariyer Günlerine katılım ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir.

Proje Hakkında         :

Derneğimizce 22.03.2012-22.03.2013 tarihleri arasında 12 ay süre ile yürütülecek olan "Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor" adlı AB Hibe projemiz hakkında bilgiler:

Proje Sahibi        : Deniz Yıldızı Kültür ve Yardımlaşma Derneği

Proje Ortakları   : Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB)

Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Derneği (HEGEM)

Toplumsal Gelişim Eğitim ve Kültür Derneği (TOGEK)

Okunma : 1292 | Eklenme : 21.01.2013