DENİZ YILDIZI DERNEĞİNİN KADIN GÖNÜLLÜLERİ DERNEK GECESİNDE BULUŞTULAR

   İhtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak hazırlanan geceye Giresun'daki kadınların katılımları yüksekti.

    Cuma günü saat 19.00'da Hüseyin Restaurant'ta gerçekleşen gece yönetim kurulu üyesi Berrin Aydın'ın açılış konuşmasıyla başladı. Derneğin son dönemlerdeki yaptığı çalışmalardan oluşan sinevizyon gösterilerinden sonra başkan Emine Acar bir konuşma yaptı. Yeni kurulacak kadın derneğinin kurucu başkanı Av. Ünzile Yüksel konuşmasından sonra Dr. Ayşe Melikoğlu, Tülay Aydın, Sonay Çatal, Arzu Damcı, Fatma Hıdır, Gönül Akdemir'e ihtiyaç sahibi insanlara verdiği hizmetlerinden plaket verildi. Programa katılan hanımlar doyasıya eğlendiler.

    Başkan Emine Acar, dernek olarak yaptığımız faaliyetlerdeki hizmetin karşılanması amacıyla yılda bir kez aralık ayında bayanlara çay,  nisan ayında da yemek düzenliyoruz. Kadınlarımızın yüksek derecede katılımları bizleri çok memnun etti. Kadınların birlik ve beraberliği anlamında güzel bir program oldu.  Tüm faaliyetlerimizde bizleri yalnız bırakmayan yardımseverler dostlarımıza, kadınlarımıza ve programın düzenlemesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi. 11.12.2012 

 

 

Okunma : 820 | Eklenme : 11.12.2012
©Copyrights 2010-2018