DENİZ YILDIZI PİRAZİZ’DE

Deniz yıldızı derneğimiz ramazandan önce başladığı çalışmalarına ramazanın son haftaları itibari ile de devam ediyor. İlçe ilçe  köy köy gezen deniz yıldızı yöneticileri derneğe ulaşamayan ihtiyaç sahibi yaşlıları bizzat ziyaret ederek gıdalarını teslim ediyorlar. Bu anlamda ki çalışmalarına Piraziz ilçesinde devam eden deniz yıldızı Başkanı Emine Acar ve dernek yöneticileri Piraziz kaymakamı Hüseyin Çam ve Vakıf Müdürü Sonay Çatal la beraber köy köy dolaşarak hem yaşlılarımızı ziyaret edip hem de ramazan kumanyalarını dağıttılar.

Günün sonunda iftarlarını ihtiyaç sahibinin evinde açan Dernek Başkanı Emine Acar ve yöneticileri bugün bizlerle birlikte ihtiyaç sahiplerini gezip bizlerle iftar açan başta Sayın Kaymakamımız Hüseyin Çama, vakıf müdiremiz Sonay Çatal hanıma ve muhtarlarımıza çok teşekkür ederim dedi.

Okunma : 943 | Eklenme : 14.08.2012