MÜBAREK RAMAZAN AYI YAKLAŞIRKEN

Yıl içinde ve Ramazan ayında ilimiz merkez köyleri başta olmak üzere ilçe ve uzak köylerde tespit edilen binlerce ihtiyaç sahibi aileye, kimsesiz ve yaşlılara gıda paketi yardımında bulunan Deniz Yıldızı Derneği yaklaşan Ramazan arifesinde derneğe gelemeyen  gıdalarını ilçe ve uzak köylerdeki evlerine ulaştırmaya çalışıyor.

Her yıl Ramazan ayı öncesi ve ramazan ayı içinde ilçe ve köylerde ziyaretlerde bulunan  Başkan Emine Acar, yolu dahi olmayan evlere yaptığımız ramazan gıda paketi ve çat kapı iftar ziyaretlerinde kaç kez iftarlığı olmayan ailelerimizle karşılaştık. Biz de dernek yönetimi olarak bundan sonraki ramazanlarda yoksul insanlarımızın daha rahat bir iftar yapabilmeleri için derneğimize gelebilen yaşlı ve kimsesizlerin gıda paketlerini; dernek bünyesinde, derneğe ulaşamayan uzak köylerde yaşayanların ramazan gıdalarını da köylerine evlerine giderek ulaşmaya çalışarak ramazanlarını birazda olsa kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Ama bizlere ulaşamayan veya o kadar zor şartlarda yaşamaya çalışan yaşlı ve kimsesiz insanlarımız var ki!... Bir kilo pirince, bir kilo şekere muhtaçlar.

Biz Deniz Yıldızı Derneği olarak her yıl ramazan ayı öncesi ve ramazan ayı içinde işadamı,  esnaf ve hayırsever insanlarımızın zekât ve bağışlarıyla il genelinde ramazan ayına ait 390 - 400 kimsesiz ve yaşlıya, yıl içinde de aylık 40 - 50 aileye; içinde temel ihtiyaçlardan oluşan gıda paketi yardımı yapmaya çalıştık.  Bu mübarek ramazan ayında da hayırsever insanlarımızın fitre zekât ve bağışlarıyla birlikte yine uzak köylerdeki yaşlı yetim ve kimsesizlere gıda yardımlarını ulaştırmak, siz yardımseverler aracılığıyla dernek olarak bizlere nasip oldu dedi. 16.07.2012

• Bu yıl; derneğimizin bir yoksul için hazırladığı gıda paketi ücreti 56.30TL'dir
Okunma : 754 | Eklenme : 09.07.2012