Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu'ndan Deniz Yıldızı Derneğine Ziyaret

Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Lise Pate Deniz Yıldızı Derneğini ziyaret etti.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti desteği ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen Kadın ve Kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Güçlendirilmesi Hibe Programı  kapsamındaki ziyaretçi Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Lise Pate'yi başkan Emine Acar ve proje yürütme kurulu ekibi karşıladı. Lise Pate, başkan ve yürütme kurulu ekibinden Deniz Yıldızı Derneğinin yürüttüğü Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı hibe projesi çalışmaları hakkında bilgi aldı. Proje yasal temsilcisi Ferhat Deniz, Avrupa Birliği hibe projesi kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar; eğitim programları, kariyer günleri, konferans çalışmaları, kadınlarla ilgili anket saha çalışmaları ve projenin işleyişiyle ilgili bilgiler verdi. Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Lise Pate'de Avrupa Birliği olarak Türkiye'ye yaptığımız yatırımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, Ilimiz, bölge ve ülke kadınlarının nasıl güçlenebilceği hakkında paylaşımlarda bulundu. Başkan Emine Acar ise, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Lise Pate ve AB hibe projesine ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu ve proje yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti. 05.10.2012

Okunma : 678 | Eklenme : 05.10.2012