Prof. Dr. Akile Gürsoy Kadın Girişimcilerin Mücadelesi ve Başarılı Konulu Konferans Verdi ve I. Kariyer Günleri Yapıldı

Giresun Deniz Yıldızı Derneği, Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı AB hibe projesi kapsamında Prof. Dr. Akile Gürsoy "Kadın Girişimcilerin Mücadelesi ve Başarıları" konulu konferans verdi.

Sahra Restaurant'ta kadın ve kadın sivil toplum kuruluşlarının güçlendirilmesine yönelik olarak düzenlenen konferansa; Vali Yardımcısı Musa Evin, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kurt, Vali Dursun Ali Şahin'in eşi Melahat Şahin, Giresun Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Birim Müdürü Aysun Karaahmet, Türkiye İş Kurumu Giresun Şube Müdürü Mustafa Sarı, Türkiye Finans katılım Bankası Müdürü Fethi Şirin, İstanbul'dan Azaklıoğlu Vakfı Başkanı Necati Bay, Giresun Dernekler Birliği Başkanı İhsan Yüksel, Bursa'dan Giresun Dernek Başkanı Selahattin Aydın, Erzurum'dan Eğitim ve Meslek Edindirme Derneği Başkanı Ayşe Gürcan Keleş, Doç. Dr. Ali Deveci ile sivil toplumlarla, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Dernek başkan yardımcısı Ferhat Deniz açılış konuşmasını yaptığı program Giresun Üniversitesi Kadın Sorunlarını Araştırma Merkezi Müdürü Aysun Karaahmet, Erzurum Eğitim ve Meslek Edindirme Derneği Başkanı Ayşe Gürcan Keleş, Av. Ünzile Yüksel konuşmalarını yaptıktan sonra "Kadın Girişimcilerin Mücadelesi ve Başarıları" konferansı sunmak üzere Prof. Dr. Akile Gürsoy söz aldı. Konuşmalarında kadın erkek eşitliğine ve kadınların toplumdaki yerinin ne kadar önemli olduğunu dikkat çeken Gürsoy'a başkan Emine Acar plaket verdi.

Giresun Deniz Yıldızı Derneğinin yürüttüğü Güçlü Kadınlar Yeni Bir Giresun Kuruyor adlı AB hibe projesi kapsamında I.Kariyer Günlerine kişisel gayretleriyle bugünlere gelen Giresun'un kadın girişimcilerden Emine Mutlu, Nuriye Peker, Zeliha kaya, Ayşe Çetin, Kadriye Akyazıcı,  Ebru Görmüş, İş Kur, Eğitim Gönüllüleri Vakfı katıldılar. Başkan Emine Acar emekleriyle bugünlere gelerek örnek teşkil eden kadınlarımızı kutluyor, başarılarının daimi olmasını temenni ediyorum dedi. 20.10.2012

Okunma : 1045 | Eklenme : 20.10.2012