DENİZ YILDIZI PARLAMAYA DEVAM EDİYOR TEMPO TV'DE SİZLERLE

Yönetim, anlayış, yaklaşım, disiplin, özverili çalışma, almış olduğu sorumluluğu en güzel şekilde yerine getirme prensibi ile çalışan dernek, Sel Felaketi'nden sonra da, ciddi şekilde artan ihtiyaçların karşılanması ile ilgili her türlü çalışmayı üstün bir gayretle sürdürmeye çalışıyor.

Deniz Yıldızı Derneğinin hazırlamış olduğu Deniz Yıldızı programı her cumartesi akşamları  Saat: 22.00'de Tempo TV'de canlı yayın olarak siz duyarlı insanlarımız ile birlikte olacak.

Lütfen programı izleyiniz, ilginizi ve yardımlarınızı esirgemeyiniz. Bir Deniz Yıldızının daha denizlere ulaşmasına yardım ediniz.

Hayırsever insanlarımızın (0454) 214 22 35 no.lu telefondan Deniz Yıldızı Derneği'nin yöneticilerine ulaşmaları mümkündür.

Okunma : 171 | Eklenme : 20.09.2010