BAYRAM ZİYARETLERİ

Kuruluşundan bugüne kadar 290 ailenin tüm ihtiyaçları ve 30 aileye yeni ev yapımını gerçekleştirerek  kaliteli yaşamalarına katkı sağlayan dernek yönetimi ihtiyaç sahibi ailenin ihtiyaçlarını giderdikten sonra iletişimlerini kesmeyip mümkün olduğu kadar belirli aralıklarla ve arife günlerinde muhtaç insanlarımızı yalnız bırakmamaya özen gösteriyorlar.

Yönetim kurulu başkanı Emine Acar, Kurban bayramı öncesi bugüne kadar hizmet verdiğimiz, yardım ettiğimiz  yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanlarımızın il, ilçe ve köylerindeki evlerinde bayram ziyaretlerini Çarşamba ve Perşembe günleri tamamlayarak onların bayram sevinçlerini paylaşmaya çalışacağız dedi.

Ailelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında ve bayram sevinçlerinin paylaşılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.   26.11.2009

Emine Acar

Deniz Yıldızı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı