Vali Beyin Eşi Denizyıldızı Derneğinde

Bayramlaşma esnasında yardım istemek için Deniz Yıldızı Derneğine gelen ihtiyaç sahibi aileyle yakinen ilgilenen vali beyin eşi çok duygulu anlar yaşadı.

Dernek merkezinde ihtiyaçlarını karşılamak için bekleyen çocukların giyinmelerine yardımcı olan bayan Vali, yanında getirdikleri hediyeleri ihtiyaç sahibi çocuklara vererek onların sevinmelerine vesile oldu.

Bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli yerlerindeki görevleri esnasında bir çok sivil toplum kuruluşlarını sık sık ziyaret ettiklerini dile getiren bayan Yaman,  Yardımlaşmanın önemini vurgularken Deniz Yıldızı'nın bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlere de hayran kaldığını ifade etti.

Deniz Yıldızı Derneği yöneticileriyle dernek çalışmaları hakkında bilgi alan Valimizin eşi Gülseren Yaman dernek yöneticilerinin yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek dernekten ayrıldı.

Okunma : 192 | Eklenme : 20.09.2010