RAMAZAN AYINDA BİZİ YALNIZ BIRAKMADINIZ!.. TEŞEKKÜRLER….

Ramazan ayı ve bayram öncesi derneğimizin üyesi, yardımsever kardeşlerimizin ve Deniz Yıldızı gönüllülerinin fitre, zekat ve yardımlarıyla yaklaşık 20 bin TL’lik gıda yardımının yanı sıra kadir gecesine kadar da yaklaşık her akşam iftarlarını; yardım ettikleri insanlarla açan dernek yöneticileri; her iftar akşamı yemekleriyle birlikte gıda paketi ve ailenin nüfusuna göre bayramlık giysileriyle birlikte iftar programlarını gerçekleştirdiler.

Dernek başkanı Emine Acar zaman, zaman yardımsever insanlarımızı da ( Final Dergisi Dershanesi Müdürü, Başhekim ..) götürdüğümüz iftar programlarına iftar programları hazının yaşanabilmesi için tüm Giresunluların katılmalarını çok istiyoruz ve Dernek faaliyetlerini bilen, gören, duyan ve yerinde harcandığına inanarak bize teveccüh gösteren yardımseverlerimize;  ihtiyaç sahibi insanlarımız adına çok, çok teşekkür ediyorum dedi.

Yoksul insanlarımızın umudu, gülen yüzlü bir il ve ülke için…. Deniz Yıldızı  Derneği

Emine ACAR

Yönetim kurulu adına