Deniz Yıldızı Yüzleri Güldürmeye Devam Ediyor

Yoksul insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak yaklaşık üç yıldır yaptığı çalışmalarla birçok insanımızın hayatına katkıda bulunan Deniz Yıldızı bu haftaki  çalışmasında Espiye İlçemizde beyincik küçülmesinden kaynaklanarak engelli duruma düşen Fahri Gül'ün tekerlekli araba ihtiyacını karşılayarak kendisine teslim etti.

    Deniz Yıldızının aileye yaptığı ilk ziyaretinde ailenin gıda ve giyecek ihtiyacı karşılamıştı. Yaklaşık iki ay sonra da ailenin tekerlekli arabası ile ailenin okuyan dört çocuğundan üçüne burs bağlandı. İki aydır bursları ödenen üç çocuğun yanı sıra dün de ailenin tekerlekli arabası da dün aileye teslim edildi.

    Zor şartlarda yaşamaya çalışan aile gelen yardımlardan sonra biraz olsun yüzleri gülmeye başladı ve aile de yapılan yardımlarda emeği geçenlere katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz dediler.

     Dernek başkanı Emine Acar, Deniz Yıldızı programını izleyen Giresunlu yardımsever işadamlarımızdan Metin Koç bey'in bu aile ile ilgili göndermiş olduğu tekerlekli araba ve karşılamış olduğu öğrenci bursları için kendilerine teşekkür ediyorum ayrıca; yoksulluğun önlenmesi konusunda tüm yardımseverleri yardım etmeye davet ediyorum dedi.

 

Okunma : 171 | Eklenme : 20.09.2010
©Copyrights 2010-2018