DENİZ YILDIZIN'DAN YILDIZ KÖYÜ'NE BAYRAM HEDİYESİ

     Dereli İlçemizin Yıldız Köyünde, Haziran ayında yoksul bir vatandaşımızın evi yanmıştı. Zaten mağdur olan ailenin bir de yangın ile karşılaşması aileyi çok perişan etti. Köyün muhtarı Ferhat Karademir'in gayretleriyle beraber üç ay içinde köy, ilçe, il ve il dışındaki yardımseverlerin katkılarıyla aileye yanan evin yerine üç ay içinde yeni bir ev yapıldı. Evin yapımından sonra da Deniz Yıldızı yeni yapılan evin tüm eşyalarını karşılayarak evi yanan ailenin bütün ihtiyaçlarını giderdi.

     Evi yanan aileye Yıldız Köyü muhtarı Ferhat Karademir, belediye başkanı Muzaffer Karakayalı ile İstanbul'da bulunan Giresunlu sanatçılarımızdan Hicabi Şenlikoğlu'nun kişisel katkılarıyla beraber yardımsever insanlarımızdan Remzi Coşkun, Hüseyin Halis, Mehmet Köroğlu, Adil Güler, Gürsel Kaya'nın önderlik yaptığı yardımlaşmaya yardımseverlerimiz de katılınca; evi yanan Hakkı Kılıç için harika bir eser ortaya çıktı.

     Yoksul insanlarımızı hiç yalnız bırakmayan, sürekli yanlarında olan Deniz Yıldızı  evi yanan aileye de sahip çıkarak ailenin; buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, oturma odası, yatak odası, halı, süpürme makinesi, set üstü ocak vb.. tüm ihtiyaçlarını gelen yardımlarla beraber karşıladı.

     Sürekli umut, sürekli mutlu bir beklenti içinde olan yoksul insanlarımızın; yüzlerindeki tebessümün hiç eksik olmaması için; "Gelin hep beraber onların yarınlardaki umutları biz olalım!..."

 

Okunma : 175 | Eklenme : 20.09.2010
©Copyrights 2010-2018