ZİHİNSEL ENGELLİ ÜÇKARDEŞŞİMDİ DAHA MUTLU YENİ EVLERİNE KAVUŞTULAR

    Oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan üç zihinsel engelli kardeş için yapılan yeni evin tüm eşyaları da tamamlanarak kendilerine teslim edildi. 

Deniz Yıldızı Deneği, Hacımahmutlu Köyünde oldukça zor şartlarda yaşamaya çalışan üç zihinsel engelli kardeş için  muhtar Saffet Çelik rehberliğinde;  yeni ev yapılarak; yeni evin içinin oturma grubu, yatak odası, beyaz eşyalarını da tamamladıktan sonra 19 .06.2014 Perşembe günü törenle kendilerine teslim edildi.

    Muhtar Saffet Çelik rehberliğinde yaklaşık beş ay süren çalışmada; önce zihinsel engelli üç kardeş kendileri için hazırlanan yeni eve yerleştirildi.  Sonra ev boşaltılarak yıkıldı ve yerine yeni ev başlatıldı.Devletimiz tarafından evin inşaatı tamamladıktan sonra Deniz Yıldızı Deneği de hayırsever insanlarla birlikte tamamı yeni olmak üzere yeni evin oturma grubu, yatak odası ve beyaz eşyalarını karşıladı.  Yeni evin tüm ihtiyaçları karşılandıktan sonra yöneticiler ve yardımseverlerle birlikte yeni ev kendilerine teslim edildi. 

Deniz Yıldızı Deneği çalışmalara başlamadan önce yeni ev yapılana kadar muhtar Saffet Çelik,üç kardeşin geçici bir süre köydekalabilmeleri için bir ev hazırladı. Sonra temizlik ekibi ve aracı evde bulunanları temizledi. Boşaltılan ev yıkılarak yerine yeni ev başlatıldı.

    Başkan Emine Acar, zihinsel engelli üç kardeş için yapılan yeni evin inşaatı devletimiz tarafından yapıldı. Yeni evin içinin tüm ihtiyaçları, eşyaları da derneğimizle birlikte yardımsever insanlarımız tarafından karşılandı.Muhtar Saffet Çelik başta olmak üzere süreç dahilinde ilgi ve desteklerini esirgemeyen Valiliğimize, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Espiye Belediye Başkanlığına, İşadamlarımızdan Abdullah Akkaya ve emeği geçen herkeseüç zihinsel engelli üç kardeş adına çok teşekkür ederim dedi. 20.06.2014

 

 

 

 

 

 

Okunma : 748 | Eklenme : 20.06.2014
©Copyrights 2010-2018